Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Letitia Com Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Executie acoperisuri
100 lei
Brand
Toate tipurile si modelele
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Realizam dupa orisice tip de proiect acoperisuri cu materialele noastre la tariful de 100 Ron/ mp, unde in 90 la % de cazuri este mai rentabil pentru clienti deoarece pe langa executia propriuzisa se include aici si transport propriu al lemnului si invelitorilor, incarcare - descarcare cu doar 100 ron mp.

Mai mult dumneavoastra clientul ve-ti avea greutati sa va comandati dimensiunile lemnului si invelitoarei chiar daca sa zicem sanse de 2 % procurati materialul mai ieftin pierdeti prin faptul ca, comandati in plus sau si mai rau, insuficient unde aveti transport in plus.

Mai mult nu aveti posibilitatea informationala si tehnica,profesionala sau experimentala de a cunoaste avantajele sau dezavantajele calitative ale materialelor.

Mai mult depozitarea si intretinerea materialelor. In decursul anilor de santier am constatat grave pierderi realizate din depozitarea si stivuirea necorespunzatoare a materialelor. Iar pentru ce sa va realizati acoperisul cu o firma ?

La alb este mai ieftin decat la negru.

Argumentam:

1.Calitatea garantata cu documente.
2.Firma specializata nu risca ca lucrarea sa vina sa o faca pe banii lor a doua oara din faptul ca nu a "tinut".
3.Nu aveti griji si stres incordat pana la maxim cu tehnologia pe care orisicum nu veti reusi in cateva zile sa o invatati, materiale, transport, manipulare, mancare la muncitori, bautura si alte pretentii de la "negru".
4.Nu cunoasteti pe cine aduceti in curte, puteti pune in pericol viata, sanatatea si bunurile casei. Firma raspunde si de acestea ba si de mediu, afectarea vecinilor si semnalizarea corespunzatoare a cailor de acces.
5.Chiar daca nu credeti firmele au tarif pe ora la mediu 5-7 lei iar la" negru" de 10-15 lei. Astfel ca mp de acoperis la negru este de la 30 la 50 si am auzit ca le merge cu unii si la 100 lei, atentie !!! (numai manopera pe mp)iar la firma cu acte si garantii este 25 -40 sau 45 la unele firme si unele lucrari mai complexe.
Din Gura in Gura
Alte Produse